Openingstijden praktijk Dinxperlo

Slingeland Dierenartsen is een praktijk met 1 hoofdvestiging en 4 dependances. Tezamen omvatten we een groot deel van de Achterhoek. Behandeling van uw huisdier vindt op alle locaties uitsluitend op afspraak plaats!

Locatie Dinxperlo werkt uitsluitend op afspraak
We verrichten kleine ingrepen zoals 
entingen en nagels knippen. 

Telefoon:
U kunt terecht voor herhalingsrecepten, dieetvoeding, advies, etc.
Voor meer informatie/het maken van afspraken: 0543-473340

______________________________________

Buiten onze openingstijden is er altijd een dierenarts beschikbaar voor spoedgevallen. Als u belt, wordt u via het keuzemenu (nummer 1)doorverbonden met de dienstdoende dierenarts voor gezelschapsdieren.

De dierenarts spreekt vervolgens met u af wanneer u met uw huisdier kunt komen en op welke locatie. De locatie is afhankelijk van waar de dierenarts zich op dat moment bevindt. Het kan dus zijn dat u naar een andere locatie moet komen dan u gewend bent. In dat geval vragen we u om begrip daarvoor. U kunt alle bovenstaande nummers gebruiken in de dienst, de telefoon wordt automatisch doorverbonden naar het keuzemenu. Kies voor gezelschapsdieren keuze 1. Mocht u onverhoopt een voicemail bereiken, spreek dan duidelijk uw naam en telefoonnummer in, dan kan de dienstdoende dierenarts u terugbellen. Of probeer het een paar minuten later nogmaals.