Via onderstaande link komt u bij de online afspraken module van Slingeland Dierenartsen. Om een zo goed mogelijke zorg te leveren is de planning voor ons van groot belang. Daarom hebben we een aantal voorwaarden voor het zelf maken van een afspraak:

* tot 27-08-2023 nemen wij geen nieuwe klanten aan, onze excuses voor het ongemak. *

1) SPOEDGEVAL? Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar op 0315- 39 55 35

2) Voor consulten met een ziek dier, specifieke problemen of operaties willen wij graag dat u belt. Wij hebben in dat geval aanvullende informatie nodig om u beter te kunnen helpen en u krijgt ook extra informatie ter voorbereiding van het bezoek.

3) U kunt voorlopig alleen online afspraken maken ten behoeve van gezelschapsdieren (geen landbouwhuisdieren of paarden!) voor standaard bezoeken zoals vaccinaties, Slingeland Zorg Plan- check up, gebitscontroles, hechtingen verwijderen en nagels knippen. Bij ziekte en/of twijfel bel ons: 0315- 39 55 35

4) Er wordt tijd voor u ingepland op basis van het soort consult dat u kiest.  Mocht tijdens het consult toch blijken dat er meerdere handelingen of onderzoeken noodzakelijk zijn die niet zijn vermeld bij het maken van de afspraak, dan moet u hiervoor een nieuwe afspraak maken.

5) U hebt de mogelijkheid om afspraken tot 48 uur van te voren te maken en maximaal 14 dagen vooruit op de locaties Aalten, Ulft en Varsseveld. Wilt u buiten deze periode, op een ander tijdstip of andere locatie een afspraak maken dan kunt u het beste telefonisch contact opnemen.

6) Mochten er bij ons onduidelijkheden zijn over de afspraak die u gepland heeft dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.