Openingstijden praktijk Aalten

Slingeland Dierenartsen is een praktijk met 1 hoofdvestiging en 3 dependances. Tezamen omvatten we een groot deel van de Achterhoek. Behandeling van uw huisdier vindt op alle locaties uitsluitend op afspraak plaats!


Maandag t/m vrijdag:
09.00 – 17.00
Zaterdag en zondag: gesloten

Spreekuren op afspraak

Telefoon:
Gezelschapsdieren:  0543-473340
Landbouwhuisdieren: 0543-473340

______________________________________

Buiten onze openingstijden is er altijd een dierenarts beschikbaar voor spoedgevallen. Als u belt, wordt u via het keuzemenu (nummer 1) doorverbonden met de dienstdoende dierenarts voor gezelschapsdieren.

De dierenarts spreekt vervolgens met u af wanneer u met uw huisdier kunt komen en op welke locatie. De locatie is afhankelijk van waar de dierenarts zich op dat moment bevindt. Het kan dus zijn dat u naar een andere locatie moet komen dan u gewend bent. In dat geval vragen we u om begrip daarvoor. U kunt alle bovenstaande nummers gebruiken in de dienst, de telefoon wordt automatisch doorverbonden naar het keuzemenu. Kies voor gezelschapsdieren keuze 1. Mocht u onverhoopt een voicemail bereiken, spreek dan duidelijk uw naam en telefoonnummer in, dan kan de dienstdoende dierenarts u terugbellen . Of probeer het een paar minuten later nogmaals.