Openingstijden praktijk Silvolde

Slingeland Dierenartsen is een praktijk met 1 hoofdvestiging en 3 dependances. Tezamen omvatten we een groot deel van de Achterhoek. Behandeling van uw huisdier vindt op alle locaties uitsluitend op afspraak plaats!
 

 

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: Gesloten
Donderdag: 9:00-12:30 / 13:00-17:00

Vrijdag:
13:30-17:00

Spreekuren uitsluitend op afspraak.

Telefoon:
U kunt terecht voor herhalingsrecepten, dieetvoeding, advies, etc.
Voor meer informatie/het maken van afspraken: 0315-395535

______________________________________

Buiten onze openingstijden is er altijd een dierenarts beschikbaar voor spoedgevallen. LET OP: wij doen alleen dienst voor onze eigen klanten. Als u belt, wordt u via het keuzemenu (keuze 1) doorverbonden met de dienstdoende dierenarts voor gezelschapsdieren.

De dierenarts spreekt vervolgens met u af wanneer u met uw huisdier kunt komen en op welke locatie. De locatie is afhankelijk van waar de dierenarts zich op dat moment bevindt. Het kan dus zijn dat u naar een andere locatie moet komen dan u gewend bent. In dat geval vragen we u om begrip daarvoor. U kunt het bovenstaande nummer gebruiken in de dienst, de telefoon wordt automatisch doorverbonden naar het keuzemenu. Kies voor gezelschapsdieren keuze 1. Mocht u onverhoopt een voicemail bereiken, spreek dan duidelijk uw naam en telefoonnummer in, dan kan de dienstdoende dierenarts u terugbellen. Of probeer het een paar minuten later nogmaals.