bekijk vestigingen

Openingstijden praktijk Silvolde

Slingeland Dierenartsen is een praktijk met 1 hoofdvestiging en 4 dependances. Tezamen omvatten we een groot deel van de Achterhoek. Behandeling van uw huisdier vindt op alle locaties uitsluitend op afspraak plaats!


Maandag, dinsdag, woensdag:
09.00 - 17.00
Donderdag:
09.00 - 13.00, na de middag gesloten
Vrijdag:
09.00 - 17.00
 
Zaterdag & zondag:
gesloten


Telefoon:
Gezelschapsdieren:  0315-395535
Landbouwhuisdieren: 0315-395530

______________________________________

Buiten onze openingstijden is er altijd een dierenarts beschikbaar voor spoedgevallen. Als u belt, wordt u via het keuzemenu (nummer 1)doorverbonden met de dienstdoende dierenarts voor gezelschapsdieren.

De dierenarts spreekt vervolgens met u af wanneer u met uw huisdier kunt komen en op welke locatie. De locatie is afhankelijk van waar de dierenarts zich op dat moment bevindt. Het kan dus zijn dat u naar een andere locatie moet komen dan u gewend bent. In dat geval vragen we u om begrip daarvoor. U kunt alle bovenstaande nummers gebruiken in de dienst, de telefoon wordt automatisch doorverbonden naar het keuzemenu. Kies voor gezelschapsdieren keuze 1. Mocht u onverhoopt een voicemail bereiken, spreek dan duidelijk uw naam en telefoonnummer in, dan kan de dienstdoende dierenarts u terugbellen (i.v.m.het doorschakelen kunnen we uw nummer niet zien). Of probeer het een paar minuten later nogmaals.
© Slingeland Dierenartsen | Algemene Voorwaarden volg ons op: